Telefon: 0727.37.97.22   |   Email: office@ecoprovita.ro
SISTEME FOTOVOLTAICE PENTRU
INDEPENDENTA ENERGETICA
CONTACT
Telefon (2) Email (2) Harta (2)
0727.37.97.22
SC ECOPROVITA PROD SRL
Sat. Provita de Jos, Com. Provita de Jos, nr. 103, 
Jud. Prahova
SOCIAL
Social media
© 2022 Ecoprovita.ro  |  Toate drepturile rezervate
Nume
Email
Telefon
Mesaj
TRIMITE
logo Provita 1 Social media
Termeni si conditii
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.ecoprovita.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Acest document tine loc de contract incheiat intre SC ECOPROVITA PROD SRL si Client. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.ecoprovita.ro, care este intretinut si administrat de SC ECOPROVITA PROD SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.
 
Se definesc urmatorii termeni:
SC ECOPROVITA PROD SRL - cu sediul in Sat. Provita de Jos, Com. Provita de Jos, nr. 103, Jud. Prahova, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/2702/2021 si CUI 45162673, avand cont deschis la Libra Bank – Drumul Taberei, IBAN: RO13 BREL 0002 0034 9015 0100, email: office@ecoprovita.ro.
 
Vizitator: persoana care acceseaza site-ul www.ecoprovita.ro
 
Client: persoana fizica sau juridica care emite o comanda pe site-ul www.ecoprovita.ro
 
Comanda: obiect al contractului dintre SC ECOPROVITA PROD SRL si Client, prin care Clientul cumpara/comanda online servicii de pe site-ul www.ecoprovita.ro, obligandu-se sa le plateasca, iar SC ECOPROVITA PROD SRL se ocupa de livrarea acestora, direct sau prin terte parti, pe baza intelegilor comerciale incheiate cu terti. Prezentul contract devine valabil in momentul in care SC ECOPROVITA PROD SRL confirma solicitarea Clientului.
 
SC ECOPROVITA PROD SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi precum si orice modificari ale structurii site-ului www.ecoprovita.ro sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
 
OBIECTUL CONTRACTULUI
Obiectul prezentului contract reprezinta Comanda de catre Client a unor produse si servicii specificate pe acest site la momentul Comenzii.
 
OBLIGATIILE SC ECOPROVITA PROD SRL
SC ECOPROVITA PROD SRL se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior, precum si sa ofere suport si informatii legate de produsele si serviciile oferite pe acest site.
 
OBLIGATIILE CLIENTULUI
Clientul se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior si sa efectueze in conditii legale plata comenzii, inainte sau la livrare, in functie de modalitatea de plata aleasa de acesta la momentul efectuarii comenzii. 
 
COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.ecoprovita.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau servicii, ori trimiterea de e-mail-uri adresate office@ecoprovita.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC ECOPROVITA PROD SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului www.ecoprovita.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web si orice alte date este proprietatea SC ECOPROVITA PROD SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a SC ECOPROVITA PROD SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC ECOPROVITA PROD SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
Accesul la informatiile continute pe site-ul www.ecoprovita.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC ECOPROVITA PROD SRL, fara acordul scris al acesteia.
 
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
SC ECOPROVITA PROD SRL se obligă să respecte dispozițiile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrare datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, denumit în continuare GDPR, Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic și O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.
 
Pe site-ul www.ecoprovita.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. SC ECOPROVITA PROD SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
SC ECOPROVITA PROD SRL colectează datele dumneavoastră personale numai ca urmare exprimării consimțământului acordat prin bifarea opțiunii corespunzătoare atunci când vă înregistrați contul de client.
 
Utilizatorul are opțiunea de a alege dacă dorește să primească informații despre campanii promoționale, anunțuri, etc. Datele colectate cu privire la newsletter și alerte sunt confidențiale.
 
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC ECOPROVITA PROD SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc.
 
SC ECOPROVITA PROD SRL se obligă să administreze datele personale furnizate în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate și atâta timp cât Utilizatorul deține un cont de utilizator activ. Atunci când datele personale nu vor mai fi necesare pentru realizarea scopurilor mai jos menționate vor fi șterse.
 
SC ECOPROVITA PROD SRL poate furniza datele personale ale Clienților altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai pentru scopurile menționate la punctul 7.9, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii bancare, furnizorilor de servicii de marketing.

SC ECOPROVITA PROD SRL colectează următoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume,  adresa de livrare, adresă de e-mail, username și parolă, numărul de telefon, date de geolocalizare/ date de trafic.
 
Scopul colectării datelor cu caracter personal este:
- informarea Clienților privind evoluția și starea Comenzilor inclusiv confirmarea comenzii și emiterea facturilor;
- trimiterea ofertelor promoționale prin comunicări electronice;
 
Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrare datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de a accesa datele furnizate, dreptul de a modifica, rectifica sau șterge datele, dreptul de a descărca datele sau de a solicita transferarea acestora către un alt operator, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale.
 
Pentru a putea beneficia de drepturile specificate, identitatea utilizatorului va trebui verificată.
 
Utilizatorul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate în baza unei cereri formulate către adresa de e-mail office@ecoprovita.ro. 
 
Refuzul furnizării următoarelor date personale determină imposibilitatea finalizării comenzii: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de email, număr de telefon, modalitate de plată.
 
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
 
ERORI, OMISIUNI
Uneori se poate întâmpla să existe informații pe site-ul nostru care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni cu privire la disponibilitate sau la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor și ofertelor. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a anula comenzile care s-au plasat în condițiile unei informații incorecte de pe site, oricând, fără o notificare prealabilă.
 
LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
SC ECOPROVITA PROD SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi, care includ, dar nu se limiteaza la incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. SC ECOPROVITA PROD SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea efectuarii livrarii, dar va anunta Clientul si se va incerca identificarea unei solutii.
 
FORTA MAJORA
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 
DREPT APLICABIL. LITIGII
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC ECOPROVITA PROD SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC ECOPROVITA PROD SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
 
POLITICA DE PRETURI
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. SC ECOPROVITA PROD SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC ECOPROVITA PROD SRL.
 
DREPT DE RETRAGERE
Durata contractului la distanta incheiat cu ocazia plasarii unei comenzi este de 30 de zile. Inainte de expedierea produselor, clientii www.ecoprovita.ro au dreptul si pot anula oricand comenzile plasate pe site fara niciun cost din partea acestora, contractul incheiat considerandu-se incetat de drept la anularea comenzii. Confirmarea incheierii contractului este transmisa clientului sub forma confirmarii comenzii plasate prin intermediul emailului.
 
RETURNAREA PRODUSELOR FARA INVOCAREA UNUI MOTIV
Clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor nefolosite, nemontate (daca este cazul) – adica in starea in care au fost primite, numai in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. SC ECOPROVITA PROD SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre client si primirea produselor returnate in starea mentionata mai sus. 
 
RETURNAREA IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL ESTE DEFECT
Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita SC ECOPROVITA PROD SRL returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.

Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la office@ecoprovita.ro in maxim 12 ore de la primirea produselor.
 
DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
 
SC ECOPROVITA PROD SRL se obligă să respecte dispozițiile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrare datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, denumit în continuare GDPR, Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic și O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.